søndag 27. april 2014

April 2014

Elsker våren!!


Woodlandområdet har blitt rydda, masse rusk og rask brent, skogsbær i karmane, bålplass og benk med segl over - der eg tenkte gapahuken etterkvart skal komme, den firkanta/trekanten som er midt i bildet er ein gammel andedam som skal fyllast med vatn når vi har fått gravd litt ut av den - så er godt i gang her :)

Med stor hjelp frå besteforeldre har vi fått gjerde rundt tomta og leikeplass! Veldig fornøyd både store og små

Lita jente som plukker blomster, koser seg med farfar og et bilde av 'snegleterrorgjerdet' mitt! Får sjå om det hjelper - ivertfall fått fixa to karmer til grønnsaker, blir løk, reddik og gulrøtter og kanskje litt til, men ikkje så avansert pga sneglene 

Mine første asparges!! Sådde frøa for mange år sidan og så kjekt å endelig få litt resultat. Var spent på om sei tålte å bli flytta på, var nemlig i skogsbærhagen før men heldigvis gjekk det bra!

Så - min japanske hage :)
Inngår kompromiss både her og der, foreløpig er den i krukker, men har japansk lønn, bambus og et lite japansk hus, ved inngangspartiet hang eg også opp ein tre-uro eller kva det no heiter, som klikker litt i vinden - så fekk faktisk litt asiatisk swung over det;)
 Murbedet - kva trives der? Jo, steinbedsplanter. Lessons learned.

Nevnte eg at eg elsker våren?! :)