søndag 26. april 2009

Jord under neglene


Litt meir hagearbeid har det blitt denne helga og, fekk masse stauder fra mora til ei venninne - kjempegøy! Skal prøve å få riktig navn på dei no, fekk med nokre lapper men dei vart litt blanda etterkvert. Fekk ivertfall planta alle dei på lørdagen, og i dag planta eg alt eg hadde kjøpt på hagesenteret i veka. Så no har eg jammen bra med jord under neglene :)




Her har mannen vært flink og fixa plattingen - den var ikkje så fin før, men nå er den litt meir representabel! Veldig koselig å sitte der nede og sjå utover fjorden! Kjøpte også nokre nye stoler (erstatter dei kvite plastsakene) så no vart det mykje bedre!




Kirsebær treet blomstrer! Nydelig!


Dette skal være blåklokker som ligner på liljekonvaller! Spennande.

Dette skal være blå fioler


Sildre, som var rosa

Sildre igjen (går eg utifra)

Spirea?

'
Husker ikkje ka disse heiter, men fine var dei!

Så har vi grilla i kveld og hatt besøk så ei fin avslutning på ei fin helg alt i alt :)

2 kommentarer:

  1. Kirsebær i blomst! Her er det også kirsebær i blomst, men det er på gren innendørs ;)
    Blåklokker som ligner på liljekongval er nok blubells tenker jeg, norsk navn er spaniablåstjerner eller klokkeblåstjerne (ulike slag) . Den siste nydelige burgunderplanta der er vel en aurikkel?

    SvarSlett
  2. Ja det er forskjeller på kor langt våren har komt - det ser ein tydelig på dei ulike bloggane. Nyter tida no! Takk for input på navn, er ikkje så enkelt å ha styr på alle - så setter pris på hjelp :)

    SvarSlett